Benefietconcert ten voordele van het Kinderkankerfonds en Make a Wish

"I feel best in that little space between a smile and a tear." 
De lijfspreuk van onze Belgische trots en jazzicoon Toots Thielemans lijkt wel op het lijf geschreven van dit uniek concert waar live muziek en beeld elkaar in een karaktervolle setting vinden. 

De sfeer van een rokerige jazzclub anno jaren 1930 wordt moeiteloos verweven met klassiekers uit het Franse cinema archief.

Iconische zwart-wit filmscenes, in een montage van JC 'M, worden begeleid door pakkende melodieën zoals "A house is not a home", "The windmills of your mind" en "Les feuilles mortes". Laat u verrassen door topmusici Vanessa Matthys, Dominique Vantomme  en Werner Lauscher, die u als volleerde gidsen doorheen iconische jazz- en filmthema's loodsen. 

Een avond om niet te missen!

  • Vanessa Matthys: zang

  • Dominique Vantomme: piano

  • Werner Lauscher: bas

  • JC 'M: film

Na afloop van het concert nodigen wij u uit voor een feestelijke afsluiter met enkele zoete zaligheden.

Locatie: L' Ecume des Jours, Krijgslaan 4, 9000 Gent

Inkom: 35 € (concert + 3 plaisirs gourmands) - de opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Tickets reserveren: stuur een bericht naar martensceline@gmail.com met vermelding van het juiste concert en aantal personen.

Inschrijving is pas geldig na overschrijving op rekeningnummer BE55 9731 2987 4344 op naam van Céline Martens, met vermelding van "Jazz au Cinéma".

Wie niet kan komen maar toch wil steunen kan ook een vrije bijdrage storten. Vergeet dit niet te vermelden bij de overschrijving.

Voor sponsoring:

  • martensceline@gmail.com - 0483/605 956

  • rubbenssophie@hotmail.com - 0478/965 394